Reviews

Segtours reviews:

27-09-2017

Ondanks de slechte weersvoorspelling hebben we een prima tour op de segway gehad.
Koffie met gebak en het buffet in standtent 6 waar ook prima voor elkaar.
Leuke sfeer en goed eten!


22-09-2017

Beste mensen,

Wat hebben we een fantastische dag gehad afgelopen maandag!

We hebben genoten!


01-09-2017 

Beste Louise en Charlotte,

Hartelijk dank voor de ontzettend leuke segway toer door Haarlem afgelopen vrijdag.

We hebben het erg naar ons zin gehad en met name jullie “oplettendheid” (bij stoepjes en oversteken) is door ons zeer gewaardeerd.

Met vriendelijke groeten,      



19-06-017

Hallo SegTours
Dank voor de fantastische middag, de jongens hebben genoten👍

Gr suzanne 


09-09-16

Hallo Segtours,

Het rijden met de Segways was top. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord van iedereen. Leuk om te doen!
Boottocht was ook erg prettig met het goede weer, we zijn nog langs Spaarndam geweest om een biertje te drinken. Kortom een topdag, mede dankzij jullie goeie begeleiding.

Dank en groet!
Eric




26-07-16

Wij willen jullie nog heel erg bedanken voor het gezellige middagje op de Segway en Oxboard. Verrassend te zien hoe sommige collega’s toch de moed hadden om ook nog op het Oxboard te stappen.. En inderdaad als je eenmaal op de Segway heb gestaan valt het ook reuze mee.
Ik was wel heel verrast dat er 13 Segway’s beschikbaar waren, dit maakte het allemaal nog leuker en wat hadden wij geluk met het weer.
Met vriendelijke groet

Gemeente Hillegom


13-06-16

Beste Louise,

Via deze weg wil je heel erg bedanken voor de super leuke middag. Je leerde ons op een heel prettige manier heel snel en goed segway rijden. En dat was ook echt super gaaf!
En ook namens mijn vriend, Jeff, heel erg bedankt. En misschien wel tot de volgende keer.

Groetjes, Amanda Aangeenbrug


10-06-16

We have booked a Segway for the whole family. My daughter was very nervous and scared. But the lady running
the Segway was very supportive and patient with her. As we travelled around the park she grew in confidence and
could really enjoy it in the end.


07-06-16

Beste Loeki en Bob,

Wat hebben we genoten van de tour die jullie voor ons hadden uitgestippeld door Haarlem.
Voor allen de eerste keer op de Segway. Maar door jullie fantastische uitleg en geduld hebben we allen het eindpunt zonder kleerscheuren
gehaald.
Tevens ook bedankt voor de leuke weetjes die jullie ons verteld hebben over Haarlem.
Kortom een aanrader.
Geen punten voor verbetering alleen maar heerlijk genoten.
Nogmaals dank en heel veel succes met jullie onderneming.

Groet Suus Alma Annet nancy Jac Eliza Simone en Nancy


06-06-16

Hoi Loeki & Bob,

Wat hebben wij een ontzettende leuke middag beleefd op de Segways door
het gezellige Haarlem.

Het was  SUPER!

Bedankt voor jullie begeleiding.

Groetjes,
Alma, Annet, Elisa, Jacky, Nancy, Suus & Simone


Beste Bob,

Hartelijk dank voor je mail. Zeer attent.
Wij hebben een super dag gehad. De segways waren toch wel het leukste element van het dagje uit heb ik van iedereen vernomen.
Alles was zeer goed geregeld. Positief: voor iedereen toegankelijk en vernieuwende ervaring.
Ik heb verder geen tips ter verbetering. Gaat zeker niet de laatste keer op een segway zijn voor mij!

Succes met de business en wellicht tot ooit ;)

Met vriendelijke groeten namens alle medewerkers,

Arnoud Jol
spottless


Heeft u ook een review? mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SegTours werkt samen met: centerparcs landall  voila walhalla